- De klassieke Franse keuken wordt in combinatie gebracht met mediterrane invloeden in een modern jasje….genieten van zeeuwse produkten die met veel zorg worden klaargemaakt !
- Grenzeloos shoppen, culinair genieten en historie snuiven in een Bourgondische vestingstad !
Vertrek : 10u00 (laatste opstapplaats). Over Zelzate en Sas van Gent rijden we naar Philippine, een Bourgondisch stadje op de grens van Zeeland en Vlaanderen en mosselstad nr. 1. Hier genieten wij in restaurant de mosselbank van de Zeeuwse produkten die met veel zorgt worden klaargemaakt. Het keukenteam bestaat uit vakmensen, afgestudeerd aan Belgische hotelscholen.
Middagmaal : Zeeuwse Goudmerk mosselen à volonté met frietjes….
Indien men geen mosselen lust kan men kiezen voor :
- kabeljouwhaasje.
- streak.
Na het middagmaal zetten we onze reis verder naar Sluis, Knokke, of Blankenberge ( door de groep te beslissen)
In de prijs is inbegrepen : de autocarreis en het middagmaal “Mosselen à Volonté”.